Mezopotamya
New member
Azerbaycan’ın önde gelen kıymetlendirme şirketlerinden Vecon Danışmanlık LLC ile Eva Gayrimenkul Değerleme AŞ içinde 30 Kasım 2022 tarihinde imzalanan kontrat kapsamında taraflar, kendi coğrafyalarında değerleme faaliyetlerini yürütürken, teknik bilgi alışverişi ve karşılıklı takviye tarafında iş birliği yapacak. EVA Gayrimenkul Değerleme İdare Şurası Lideri Yaşar Bahçeci, Kurucu Ortağı Cansel Turgut Yazıcı ve Vecon Danışmanlık Kurucu Ortağı Vügar Oruc içinde İstanbul’da imzalanan kontrat ile kıymetli bir temas kapısı açılmış oldu.
EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, bu iş birliğinden dolayı epeyce keyifli olduklarını belirterek, “Değerlemenin birfazlaca alanında öncü projelerle ülkemize hizmet veriyoruz. EVA Gayrimenkul Değerleme olarak kardeş devlet olarak görülen Azerbaycan’da, değerleme kesimi ile yaptığımız bu muahede ile kıymetli bir temas kapısı açmış bulunuyoruz. Önümüzdeki devirde Türki cumhuriyetlerle işbirlikleri projelerimiz var. Süreç biraz vakit alıyor ancak adım adım ilerlemek istiyoruz” halinde konuştu.
EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, bu iş birliğinden dolayı epeyce keyifli olduklarını belirterek, “Değerlemenin birfazlaca alanında öncü projelerle ülkemize hizmet veriyoruz. EVA Gayrimenkul Değerleme olarak kardeş devlet olarak görülen Azerbaycan’da, değerleme kesimi ile yaptığımız bu muahede ile kıymetli bir temas kapısı açmış bulunuyoruz. Önümüzdeki devirde Türki cumhuriyetlerle işbirlikleri projelerimiz var. Süreç biraz vakit alıyor ancak adım adım ilerlemek istiyoruz” halinde konuştu.