Halil Dervişoğlu’nun babası konuştu! “Galatasaray…”

PeLe

New member
Halil Dervişoğlu’nun babası konuştu! “Galatasaray…” Galatasaray formasıyla yıldızı parlayan ve bonservisi İngiltere’nin Brentford takımında bulunan 21 yaşındaki Halil Dervişoğlu konusunda, baba Muzaffer Dervişoğlu çarpıcı açıklamalar yaptı.

Dervişoğlu,”Brentford’da grubun forveti Ivan Toney satılacak mı, satılmayacak mı, daha sonrasında karar verilecek Halil’in durumuna. Para konuşmuyorlar esasen. Gündemde 8-10 milyon Euro dönüyor fakat bunlar yalnızca söylenti. Ben 8-10’a da bırakacaklarını varsayım etmiyorum. Brentford’un Halil’den beklentisi devasa yükseklikte, 30-40 milyon Euro’lar konuşuluyor” dedi.

Önceliğin Galatasaray’da olduğunu belirten Muzaffer Dervişoğlu, şunları kaydetti:

‘Avrupa’dan teklifler var’

“Ivan Toney tekrar Brentford’da kalırsa biz bu biçimde kiralık gideriz. Ya da Toney ile eşit baht bulmamız lazım. Yoksa orada kalmayız, kiralık gideriz. Önceliğimiz Galatasaray olur. Halil orada memnun. Lakin elimizde olan bir durum değil. Bakarsın İspanya’ya, İtalya’ya yahut Almanya’ya verirler. Zira buralardan teklifler var. Orada kulübün vereceği karar kıymetli…”

Halil’in menajerliğini de yapan ve eski profesyonel futbolcu olan baba Muzaffer Dervişoğlu, “Ben Halil’den daha düzgün futbolcuydum, fakat devam edemedim. Amcası Keyifli Dervişoğlu da profesyonel olarak neredeyse bütün liglerde oynadı, artık ulusal gruplarda Tolunay Kafkas’ın yardımcılığını yapıyor” dedi.

‘Alanyaspor’a gidecektik’

“Devre içinde Alanyaspor’a gidecekken Galatasaray’a geldik. O periyot Galatasaray Brentford’u ikna etti, döndük bu tarafa. İşin o zorluğu da var. Bizim gönlümüzden geçen olmuyor. Daha evvel Trabzonspor’a gidecektik olmadı. Onun için iyisiyle bekleyeceğiz. Beşiktaş ve Fenerbahçe ‘nin bizi istemesi gurur verir natürel ki ancak başka kulüplerin de Brentford ile görüşmesi gerekiyor. Halil Galatasaray’da epey keyifli lakin bizim elimizde bir şey yok.”

‘Maçtan daha sonra fazlaca üzüldü’

“Ben Trabzonsporlu olmama karşın şampiyonluk maçında oğluma takviye vermeye geldim. Halil de maçtan daha sonra epeyce üzüldü. Zira mesleğinde bir şampiyonluk olacaktı. Çok emek verdi ve çırpındı fakat futbolda daima istedikleriniz olmuyor.”

‘Messi değil, Burak Yılmaz’

“Halil’in idolü Burak Yılmaz. Bunu her vakit söylüyor. Herkes Messi, Ronaldo derken de o Burak Yılmaz diyordu. Burak Yılmaz ağabeyinden çok şey öğrenecektir. Önünde daha fazlaca turnuva var.” (Fanatik)