Hasar İdaresi eğitim programı birinci mezunlarını verdi

Mezopotamya

New member
Monopoli Sigorta tarafınca Türkiye’de risk idare danışmanlığının geleceğinin tasarlanacağı yeni bir inisiyatif olarak kurulan “Monopoli ile Bedel Katanlar Platformu”nun ikinci eğitimi de mezunlarını verdi. Monopoli Sigorta’nın Bahçeşehir Üniversitesi Daima Eğitim Merkezi (BAUSEM) ile hayata geçen “Hasar Yönetimi” eğitimi RS Otomotiv Kümesi & KASIDER & Çeşit Assist & Met Teknik iş birliğiyle gerçekleşti. Toplam 6 hafta süren eğitim programı birinci mezunlarını verdi.

Geleceğe yatırım

Yeni çağın, değişen dünya sistemine uygun vizyoner, donanımlı uzmanlar yetiştirilmesine katkı sağlamak istediklerini ve ikinci eğitimin gördüğü ilgiden hayli keyifli olduklarını söyleyen Monopoli Sigorta Kurucu Ortağı ve CEO’su Erol Esentürk, “Yeni dünya tertibinde bir epey yeni meslek gelişiyor. Gençler bu mesleklere ilgi göstermekte haklılar fakat temelde tüm mesleklerin uygulanışları, yürütülüş sistemleri ve sundukları imkanlar değişti. Bu yıl klasik sigortacılık algısını yıkacak bir eğitim daha organize ettik. bir daha Bahçeşehir Üniversitesi Daima Eğitim Merkezi (BAUSEM) ile iş birliği yaparak gelişen ve yenilenen sigortacılık mesleğinin yeniliklerine ahenk sağlayan profesyoneller yetişmesine yatırım yapmak istedik. Proje’nin ikinci modülü olarak belirlediğimiz “Hasar Yönetimi” husus başlığı altında bilhassa oto sigortalarında faal hasar idaresinin ve hasar önleyici faktörlerinin neler olduğuna dair kıymetli bilgiler paylaşıldı. RS Otomotiv Kümesi & Tıp Assist & Met Teknik’te çalışan deneyimli bireyler tarafınca iştirakçilere teorik ve yerinde eğitim olarak aktarıldı. Bu eğitim de geniş bir iştirak ile tamamlandı. Monopoli Sigorta olarak geleceğe yatırım yapmaktan ve dala nitelikli eleman kazandırıyor olmaktan gururluyuz” dedi.