“İş Toskana”, bölgenin taahhüdünün önlemleri ve sonuçları

Undertaker

New member
Fotoğrafta “İş ve Eğitim Toskana” etkinliğinin bir görüntüsü

Toskana bölgesinin çalışma politikaları ve eğitim konusundaki taahhüdü merkezdeydi “İş ve Eğitim Toskana“, 28 Nisan Pazartesi günü dün öğleden sonra Toskana Kimlik Festivali'nin ikinci baskısının bir parçası olarak Palazzo Strozzi Sacrati'de düzenlenen randevu.

Aşağıda, özet olarak, istihdam cephesi ve işçilerin, işçilerin, girişimcilerin ve girişimcilerin eğitim fırsatları üzerindeki ana önlemler ve ilgili sonuçlar.

Hedef programının uygulanması için önceliği
31 Mart'a kadar güncellenen en son ulusal izlemeye göre, Toskana, SiyasetR tarafından sağlanan aktif politikaların reformu programı olan İstihdam İstihdam Garantisi'nin uygulanması için İtalyan bölgelerinin sıralamasının en üstünde onaylandı. 10 kişiden yaklaşık 6'sı bir iş bulan programdan yararlanıyor: ulusal ortalama%42'ye karşı daha kesin olarak%57,4.
Toskana da, sorumluluk sahibi olan faydalanıcı ve faydalanıcılar için de zirvede. Bakanlık tarafından hedefin% 87'si ulusal ortalama% 61'e kıyasla, yaklaşık 900 bin aktif politika kursunun ödendiği 228.784'e ulaştı.

Bölgelerin ihtiyaçlarını hedefleyen eğitim
İl düzeyinde imzalanan bölgesel protokollerle doğan eğitim ittifaklarından, 3,6 milyon avro deneysel bir bildirim geliştirildi, iş için anlaşma kaynakları, her bir Toskana eyaletinin, bireysel bölgeler tarafından ifade edilen eğitim ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan, sosyal ortaklar ve kurumlar arasında ifade edilen eğitim ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan özel bir bütçe ile.

İşsizlerin oluşumu
2023'ten bu yana, yaklaşık 50.000 faydalanıcı ve faydalanıcı 7.200 eğitim kursuna (dijital, dilsel, uzman ve düzenlenmiş alanlarda kısa güncelleme kursları) ve yeniden yapışmaya (topraksal ekonomik sektörlerle bağlantılı orta uzun profesyonel yeniden geliştirme yolları) katılmıştır. Teknolojik yenilik ve dijital becerilerden (örneğin siber güvenlik, büyük veri analizi, LinkedIn pazarlama, kişisel marka ve web itibarı), bölgesel eğitim ihtiyaçları ile ilgili daha “geleneksel” yollara (örneğin özelleştirilmiş ayakkabılar, ses kaydı, bar odası operatörü, budama teknikleri, depo lojistikleri). Kaynakları 70 milyon Euro'nun üzerinde etkinleştirin.

Gerçek ve kaliteli bir eğitim deneyimi için ders dışı stajların reformu
Reformla Toskana, bölgenin mali desteğini ev sahibi şirketin veya başka bir şirketin stajyerinin alımına bağlar. 500 Euro'dan 600 Euro'ya yükselen aylık olarak minimum bir ödenmesi karşısında bölgesel katkı, engelli /dezavantajlı konular için 600'e ulaşan ayda 300'den 400 Euro'ya yükseltildi. Stajın eğitim deneyimi ile elde edilen becerilerin temsili için dijital rozetin denemesi beklenir. Bildirim, SiyasetR/hedefine değecek 10 milyon avro ile finanse ediliyor.

Kurumsal krizi takip eden yer değiştirme
Toplu yer değiştirme kursları, Toskana'da meydana gelen istihdam acil durumları bağlamında hem sürekli istihdam ilişkisinde hem de işsizlik durumunda işçilere ve işçilere yönelik önlemlerdir. Amaç, iş dünyasına yeniden bütünleşmeyi amaçlayan bir eğitimdir. Müdahaleler, yerel ekonomi, üretim zincirleri, Toskana bölgesinin kriz biriminin hükümeti, sanat anlaşmazlıklarının ofisleri ve istihdam merkezleri ağı için yer alan işler için yüksek bir etkiye sahip anlaşmazlıkların yeniden birleşmesini teşvik etmeyi amaçlamaktadır. Önlemlerin uygulanması için 4.737.972 Euro yasaklandı.

İşçilerin ve işçilerin sürekli eğitimi ve şirketi verenler için kupon
Finansman ve kuponlar, girişimciler, girişimciler, serbest ve serbest çalışanlar için tasarlanmış yaklaşık 4,5 milyon avro için finanse edildi. Şu anda 3 milyon avro ekipmanla yeni bir duyuru açık.
Ayrıca, girişimciler ve serbest çalışanlar için mentorluk tekniği aracılığıyla deneysel bir eğitim önlemi, hazırlık eğitiminin işletmelerin cinsiyet sertifikasına finanse edilmesine eklenen finanse edilmektedir.
İş yerinde güvenlikle ilgili olarak Toskana, işçilerin ve işçilerin ek eğitimini finanse etmeye devam ediyor. 2024'teki ilk açıklamadan sonra, ek eğitim için 1,5 milyon avro finansal tahsis ile yasalarca zorunlu olana kıyasla yeni bir bildirim yayınlandı.
S3 (Akıllı Uzmanlık Stratejisi) stratejisinin bir parçası olarak, önümüzdeki Temmuz ayında bir tane daha takip edecek 5,6 milyon Euro çağrı uygulandı.