Only Fools and Horses oyuncusu Patrick Murray kansere yakalandı

Morgoth

New member
“Only Fools and Horses” dizisinde canlandırdığı Mickey Pearce karakteriyle tanınan oyuncu Patrick Murray, akciğer kanserine yakalandığını duyurdu. Twitter hesabından bir paylaşım yapan Murray, semptomlarını denetim ettirmek için kendisini teşvik eden reklama vurgu yaparak takipçilerine sıhhat durumu hakkında bilgi verdi.

Murray paylaşımında şu sözleri kullandı:

“Geçen gün, karın bölgesinde şişkinlik, ağrı, rahatsızlık ve kabızlık şikayeti olan herkese hekimlerinden ultrason muayenesini istemelerini tavsiye eden bir reklam gördüm. Muayene büsbütün ağrısız ve ömrünüzü kurtarabilir. Artık kendi tecrübemle konuşuyorum. Doğal olarak kendi sıhhat sıkıntılarımı zımnî tutmak isterdim lakin bu reklamı desteklememek bencillik olurdu. Ultrasonum yardımıyla savaşma bahtım var. Organlarımın daha fazla araştırmaya muhtaçlığı olduğunu gösterdi ve tümörler tespit edildi. Bu, epey daha geniş bir alanı kapsayan bir taramaya yol açtı. Şaşırtan bir biçimde, bu lezyonlar kanserli değildi ancak tarama, akciğerimde ERKEN evre kanserli bir tümör buldu. Bu tümör çıkarıldı ve artık tweet atıyorum. Bu kadar ay evvel ultrason yaptırmamış olsaydım durum bu biçimde olmazdı.”

1983’ten 2003’e kadar yayınlanan “Only Fools and Horses” dizisindeki Zeka küpü Mickey karakteri ile dünyada nam salan ünlüler ortasına giren Patrick Murray, “Lovejoy” ve “Curse of the Pink Panther” üzere üretimlerde da yer aldı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)