Morgoth
New member
Netflix’in Güney Kore üretimi tanınan dizisi “Squid Game”in yaratıcısı Hwang Dong-hyuk, dizinin yeni dönemi hakkında konuştu. Los Angeles’ta bir gösterim ve soru-cevap aktifliğine katılan Hwang, “İkinci dönem için fazlaca fazla baskı, hayli fazla talep ve fazlaca fazla sevgi vardı. Bu yüzden neredeyse bize öbür seçenek bırakmadığınızı hissediyorum fakat sahiden ikinci bir dönem olacağını söyleyeceğim. Şu an başımda. Şu anda planlama sürecindeyim” dedi.
Beyazperde’nin haberine göre, “Squid Game” devamı hakkında rastgele bir somut detay vermek için çabucak hemen çok erken olduğunu belirten Hwang, başrol oyuncusu Lee Jung-jae’nin ana karakter Seong Gi-hun olarak geri döneceğini söylemiş oldu. Hwang, “Bence bunun ne vakit ve nasıl olacağını söylemek için epey erken. Bu yüzden kelam veriyorum, Gi-hun geri dönecek. Dünya için bir şeyler yapacak” sözlerini kullandı.
Netflix, dizinin yeni dönemine ait çabucak hemen resmi bir açıklama yapmadı.
‘YENİ DÖNEM İÇİN BİRDen çok TECRÜBELİ DİREKTÖR İSTERDİM’
Hwang, daha evvelki açıklamasında, “Squid Game 2′ için uygun geliştirilmiş planlarım çabucak hemen yok. Bunu düşünmek bile pek yorucu lakin şayet yapacak olsaydım, katiyetle tek başıma yapmazdım. Bir müellif odası kullanmayı düşünürdüm ve birden çok tecrübeli direktör isterdim” sözlerini kullanmıştı.
Beyazperde’nin haberine göre, “Squid Game” devamı hakkında rastgele bir somut detay vermek için çabucak hemen çok erken olduğunu belirten Hwang, başrol oyuncusu Lee Jung-jae’nin ana karakter Seong Gi-hun olarak geri döneceğini söylemiş oldu. Hwang, “Bence bunun ne vakit ve nasıl olacağını söylemek için epey erken. Bu yüzden kelam veriyorum, Gi-hun geri dönecek. Dünya için bir şeyler yapacak” sözlerini kullandı.
Netflix, dizinin yeni dönemine ait çabucak hemen resmi bir açıklama yapmadı.
‘YENİ DÖNEM İÇİN BİRDen çok TECRÜBELİ DİREKTÖR İSTERDİM’
Hwang, daha evvelki açıklamasında, “Squid Game 2′ için uygun geliştirilmiş planlarım çabucak hemen yok. Bunu düşünmek bile pek yorucu lakin şayet yapacak olsaydım, katiyetle tek başıma yapmazdım. Bir müellif odası kullanmayı düşünürdüm ve birden çok tecrübeli direktör isterdim” sözlerini kullanmıştı.