Albaraka’da üst seviye değişiklik

Mezopotamya

New member
Albaraka Türk tarafınca yapılan açıklamaya nazaran, oluşturulan yalın ve sadeleştirilmiş yeni yapı, bankanın sunduğu tüm hizmetlerde müşteriyi merkezde tutmaya devam ederken, sahip olduğu kuvvetli teknolojik altyapısından da yararlanarak müşterilerine daha süratli ve kaliteli hizmet sunulmasını sağlayacak.

Teknolojiyi ve dijitalleşmeyi merkeze alan yeni tertip, kilit rol ve sorumlulukları da daha net bir biçimde tanımlıyor.

Müşteri tecrübesini mükemmelleştirmek ve hizmet kalitesini en üst düzeye taşımak hedefiyle tasarlanan yeni tertip, segment bazlı bir idareyle müşterilerine bütüncül finansal tahliller sunmayı hedefliyor.

Veri analitiğini ön planda tutan yeni yapı, süreçlerde çevikliği, verimliliği ve esnekliği artırırken, bankanın uzun müddettir odaklandığı dijitalleşme ve teknoloji yatırımlarının müşteri ihtiyaçlarına daha aktif ve koordineli bir biçimde karşılık vermesini amaçlıyor.

Banka, tertip değişikliğinin yanı sıra, üst idaredeki genel müdür yardımcısı atamalarını da deklare etti.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Albaraka Türk İdare Şurası Lideri Houssem Ben Amor, şunları kaydetti:

“Sektördeki birinci iştirak bankası olmanın şuuruyla kendimizi çağdaş bankacılık uygulamalarının getirdiği dönüşüme devamlı olarak adapte ediyoruz. Değişen iş gücü yapısı, global trendler, müşteri dinamikleri ve yeni stratejik odaklar bununla birlikte periyodik olarak bir bakış açısı değişikliği getiriyor.

Bu yaklaşımla yeni kuşak bankacılık modeline ahenk sağlamak ve son devirde elde ettiğimiz finansal muvaffakiyetleri daha da üste taşımak için kapsamlı bir çalışmanın sonucunda yeni tertip yapımızı duyurduk. Bu vesileyle yeni tertip yapısında bakılırsavi devralan çalışma arkadaşlarımıza da bakılırsavlerinde muvaffakiyetler diliyorum.”

Albaraka Türk Genel Müdürü Malek K. Temsah ise iş yapış formunu modernize etme ve süreçleri sıradanleştirme istikametindeki dönüşümünün birinci adımlarını attıklarını tabir ederek, kelamlarını şöyle sürdürdü:

“Bankamız, açıklamış olduğu tertip yapısı değişikliğiyle, tüm paydaşlarımıza daha yeterli hizmet verebilmek için iş yapış halini modernize etme ve süreçleri sıradanleştirme istikametindeki dönüşümünün birinci adımlarını atmıştır. Teknoloji ve dijitalleşmenin giderek tüm kurumsal kararların merkezine yerleştiği bir bankacılık dünyasında yeni tertip yapımızın çağın gerekliliklerini yakalama konusunda bize çeviklik ve esneklik kazandırmasını hedefliyoruz.

Bu doğrultuda, tüm paydaşlarımız ismine, üst idare grubumuzdan ayrılan meslektaşlarımıza bu vakte kadarki hizmetleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Alanlarında kendini kanıtlamış, tecrübeli ve birçoğu uzun yıllardır Bankamızda hizmet veren yeni üst idare grubumuza de güzel geldiniz demekten memnuniyet duyuyorum. Yeni periyotta kendilerinden kıymetli katkılar bekliyor ve nazaranvlerinde muvaffakiyetler diliyorum. Önümüzdeki devirde de çalışanlarımız bankamızın muvaffakiyetinde başat belirleyici olmaya devam edecektir.”