Domenec Torrent: Ben geldiğimde Galatasaray 13. sıradaydı

PeLe

New member
Domenec Torrent: Ben geldiğimde Galatasaray 13. sıradaydı Galatasaray’ın alanında Kayserispor’la 1-1 birliktee kaldığı maçın akabinde Teknik Direktör Domenec Torrent açıklamalarda bulundu.

Torrent’in açıklamaları şöyle:

“Oynama halimizi değiştirdik”

“İkinci yarıda 30 dakika kadar onlara armağan ettik. Oynama halimizi değiştirdik. Bir gol atma talihi buldular. Biz yedi tane bulduk, fazlaca net.”

“Takımlar güzel sonuç alamadığında bu tip şeyler başlarına gelebiliyor, hayli net olduğu biçimde konum kaçırabiliyorlar.”

“Eksiğimiz, gol”

“Eksiğimiz, gol. Bu maçı kazansaydık doğal olarak bu sorun çözülecekti. Gol atamadığımız için sorun yaşıyoruz. Durumu değiştirmeyi en çok oyuncularımız istiyor. Efor sarf etmediklerini kimse söyleyemez. Mutlaka sarf ediyorlar.”

“Dürüstçe söyleyebilirim ki bu maçı kazanmayı hak ediyorduk.”

“Çok net 7 gol fırsatımız var”

“Çok net 7 gol fırsatımız var. Ayrıyeten 13 kornerimiz var. Onlar yalnızca bir fırsat buldular ve bunu gole çevirdiler. birliktee kaldık. Olağanda bu maçın kararı 3-1 olmalıydı.”

“Maç bittikten daha sonra ıslık çalabilirsiniz”

“Maç bittikten daha sonra ıslık çalabilirsiniz. Taylan, Berkan üzere oyunculara 30. dakikada reaksiyon gösterirseniz… esasen üzerlerinde baskı var. Bunlar yardımcı olmuyor. Bu durumdan, grubun desteklenmesiyle çıkabiliriz.”

“Galatasaray, biz geldiğimizde 13. sıradaydı”

“Galatasaray yeterli bir tarafta ilerlemediği için ben buraya geldim. Yoksa birebir kişi burada devam ederdi. Galatasaray, biz geldiğimizde 13. sıradaydı. Olduğumuz yerden kimse şad değil. Birinci evvel ben şad değilim.”

“Ben geldiğimde de bulunduğumuz konum muhakkaktı. İkinci düzey ligden bir kadro bizi eledi. Kulübün muhtaçlığı olan şey sakinlik. Islıklamak ve reaksiyon göstermek bize yardımcı olmuyor.”

“Galatasaray’ı değiştirmemiz gerekir”

“Bu sene aşağıda kalma üzere sorunlarla yüzleşmemek için bu durumdan bir arada çıkmamız gerekir. Galatasaray’ı değiştirmemiz gerekir. Benimle de olur öteki bir hocayla da olur, tıpkı şey. Ben burada uzun vakit kalmayı epeyce isterim. Ama anlıyorum ki antrenörlerin durumu sonuçlara nazaran olur.”

“Ben Türk değilim, Katalan’ım”

“Ben Türk değilim, Katalan’ım. Galatasaray’ı içimde hissediyorum. O yüzden içerisinde bulunduğumuz bu durum, taraftarları kaygılandırdığı üzere beni de kaygılandırıyor.”