Maçta kalbi duran Eriksen’den birinci bildiri: Düzgünüm

PeLe

New member
Maçta kalbi duran Eriksen’den birinci bildiri: Düzgünüm 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2020) Danimarka-Finlandiya içinde oynanan maçta kalbi duran futbolcu Christian Eriksen, hadiseden daha sonra birinci sefer konuştu. Eriksen sıhhat durumunun uygun olduğunu belirtti.

Hastane odasında çekilmiş fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan 29 yaşındaki futbolcu “Dünyanın her yerinden gelen hoş iletileriniz ve selamlarınız için fazlaca teşekkürler. Bu, ben ve ailem için fazlaca şey söz ediyor. Ben düzgünüm. Hâlâ hastanede birtakım muayenelerden geçmem gerekiyor lakin kendimi düzgün hissediyorum” dedi. Danimarkalı kadro arkadaşlarına da bildiri gönderen Eriksen “Tüm Danimarka için oynayın” iletisini yolladı.

Ne olmuştu?

İtalya Serie A takımlarından Inter’de forma giyen Christian Eriksen, 12 Haziran’da EURO 2020 B Grubu’ndaki Danimarka-Finlandiya maçının 45. dakikasında ansızın rahatsızlanarak yere yığıldı. Birinci müdahalesi saha ortasında sıhhat bakılırsavlileri tarafınca yapılan Danimarkalı futbolcu hastaneye gdolayıldü. Eriksen’in şuurunun açık olduğu açıklanınca maç 0-0’lık skorla kaldığı yerden devam etmiş, Finlandiya alandan 1-0 galip ayrılmıştı. Danimarkalı futbolcular dün yaptıkları açıklamada, UEFA’nın maçın devam etmesi istikametinde kendilerine baskı yaptığını belirtmişti. (AA)