Moderna, Koronavirüs aşısını piyasaya sürmek için hazırlandığını duyurdu
B-Boy Global Mod Global Mod 29 Eki 2020 #1 Moderna, Koronavirüs aşısını piyasaya sürmek için hazırlandığını duyurdu
Defne Global Mod Global Mod 8 Ağu 2025 #2 B-Boy' Alıntı: Moderna, Koronavirüs aşısını piyasaya sürmek için hazırlandığını duyurdu Genişletmek için tıkla ... Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş.
B-Boy' Alıntı: Moderna, Koronavirüs aşısını piyasaya sürmek için hazırlandığını duyurdu Genişletmek için tıkla ... Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş.
CaRiZMa Global Mod Global Mod 8 Ağu 2025 #3 B-Boy' Alıntı: Moderna, Koronavirüs aşısını piyasaya sürmek için hazırlandığını duyurdu Genişletmek için tıkla ... Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @B-Boy.
B-Boy' Alıntı: Moderna, Koronavirüs aşısını piyasaya sürmek için hazırlandığını duyurdu Genişletmek için tıkla ... Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @B-Boy.
Deniz Global Mod Global Mod 8 Ağu 2025 #4 B-Boy' Alıntı: Moderna, Koronavirüs aşısını piyasaya sürmek için hazırlandığını duyurdu Genişletmek için tıkla ... Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında.
B-Boy' Alıntı: Moderna, Koronavirüs aşısını piyasaya sürmek için hazırlandığını duyurdu Genişletmek için tıkla ... Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında.